VZW De Nieuwe Ceder

Veilig
investeren

De uitbating van het zorghotel is in de bekwame handen van vzw ‘De nieuwe Ceder’, in samenwerking met vzw ‘De Heide’ uit Merelbeke, met een lange ervaring in revalidatie, zorgverstrekking en VAPH-erkend.

VZW De Nieuwe Ceder

Zorghotel ‘De Ceder’ maakt deel uit van ‘vzw Zorgdorpen’. Het is een sterke en erkende vereniging met lange ervaring als netwerkorganisatie voor personen met een zorgvraag die tijdelijk of permanent willen ondersteund worden. Het is geen commerciële onderneming maar een vzw met maatschappelijke doelstellingen. Hierdoor geniet u van een veilige investering zonder risico.
Toekomstgericht en zorgeloos investeren

Alle betrokken instanties voorspellen dat de vraag naar dergelijke zorgkamers de komende jaren exponentieel zal stijgen. Zorghotel ‘De Ceder’ biedt u nu reeds de kans om vroegtijdig op deze trend in te spelen, via de aankoop van één (of meerdere) zorgkamers in het project. Ook de complete structurele renovatie van het gebouw staat garant voor een future-proof investering.

Bij de aankoop van een zorgkamer geniet u van de blote eigendom en verleent u een vruchtgebruik van 28 jaar aan de exploitant van het project, vzw ‘De nieuwe Ceder’. Zij ontzorgen u als eigenaar door alle administratieve en praktische taken op zich te nemen, waaronder de verhuur van uw zorgkamer.

VZW De Nieuwe Ceder
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info